Mielipiteet

Savuporopannari

Aloitamme Lapin Lehtikustannuksen lehdissä pororuokareseptien sarjan. Reseptit on poimittu Paliskuntain yhdistyksen Pororeseptit.fi -sivustolta.

Ensimmäisenä kokeiltavaksi savuporosta valmistettu pannukakku, joka onnistuu varmasti jokaiselta.

6 dl kaurajuomaa

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

25 g voita sulatettuna

150 g kylmäsavupororouhetta

150 g juustoraastetta

ripaus suolaa

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sekoita kaurajuoma, kananmunat, vehnäjauhot ja voisula keskenään. Lisää ripaus suolaa. Laita seos jääkaappiin tunniksi vetäytymään.

Peitä (korkealaitainen) uunipelti leivinpaperilla ja kaada seos pellille. Ripottele päälle kylmäsavupororouhe ja juustoraaste.

Paista 225 astetta noin 25 min.

Voit tehdä pannarin myös perinteisesti maitoon. Kylmäsavupororouheen voit korvata pieneksi pilkotulla kylmäsavuporoleikkeleellä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ohje on 6-8 henkilölle ja sen valmistamiseen menee aikaa noin puolitoista tuntia.

Lähde: pororeseptit.fi Paliskuntain yhdistyksen ylläpitämä sivusto.

Ilmoita asiavirheestä