Halvin puhelinliittymä 15€/kk - Älä maksa liittymästäsi liikaa

Puhelinliittymä on yksi välttämättömistä kuluista arjessa, mutta siitä ei pitäisi maksaa turhaan liikaa. Puhelinliittymä.com sivustolla liittymien hinnat vaihtelevat 15 ja 43 euron välillä. Halvin rajattomalla datalla varustettu puhelinliittymä maksaa tällä hetkellä 22 euroa kuukaudessa.

Puhelinliittymä on sekä pieni että suuri menoerä

Puhelinliittymän kuukausimaksu saattaa tuntua vähäiseltä, minkä takia liittymän hintaan ei välttämättä kiinnitä huomiota. Pitkällä aikavälillä liian kalliista liittymästä voi kuitenkin kertyä huomattavia ylimääräisiä kustannuksia. Puhelinliittymä.com tarjoaa vinkkejä liittymän vaihtamiseen sekä ajankohtaiset liittymätarjoukset.

Tällä hetkellä halvimman puhelinliittymän kuukausimaksu on vain 15 euroa. Se tarjoaa useimmille riittävän nopean nettiyhteyden ja 8 Gt ilmaista dataa mutta puhelut ja tekstiviestit laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan, mutta niistä voi kertyä kuluja kuukaudessa enintään 4 euroa. Ylimenevästä datasta kertyy myös kuluja, mutta useimmille riittää 8 Gt ilmaista dataa.

Liittymätarjoukset muuttuvat usein

Operaattorien tarjoamat liittymätarjoukset vaihtuvat usein, joten puhelinliittymien hintoja kannattaa seurata aktiivisesti. Monet operaattorit julkaisevat edullisia tarjouksia uusille asiakkaille, jolloin liittymän voi saada alennettuun hintaan 12-24 kuukaudeksi. Suosituimpiin liittymätarjouksiin sisältyy usein myös lahjakortti ruokakauppaan tai operaattorin omaan verkkokauppaan. Joskus kaupan päälle voi saada esimerkiksi bluetooth-kuulokkeet tai muita laadukkaita tuotteita. Jos nykyinen liittymä on ollut käytössä jo useita vuosia, kannattaa tarkistaa tarjolla olevat liittymätarjoukset ja harkita vaihtoa edullisempaan tai ominaisuuksiltaan parempaan vaihtoehtoon.

Liittymät kannattaa vertailla ennen päätöstä

Vaikka tarjoukset ovat usein voimassa vain lyhyen aikaa, eri vaihtoehtoja kannattaa silti vertailla huolellisesti ennen lopullista päätöstä. Liittymien vertailu onnistuu kätevimmin netissä, missä voit helposti tarkastella eri liittymien ominaisuuksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Oli tarpeesi sitten puhelinliittymä tai mobiililaajakaista, voit vertailla niiden hintoja ja ominaisuuksia kätevästi kotona tietokoneella tai älypuhelimella milloin tahansa.

Liittymän vaihtaminen on helppoa

Kun sopivin liittymätarjous on löytynyt, on aika tehdä tilaus. Liittymän vaihto on nykyään todella helppoa; uuden liittymän tilaaminen onnistuu verkossa muutamassa minuutissa, ja sim-kortti toimitetaan postitse kotiin. Saat etukäteen tekstiviestin, jossa kerrotaan liittymän ja sim-kortin vaihtamisen ajankohta, mikä tekee prosessista erittäin vaivattoman. Toisin kuin aiemmin, nykyään ei tarvitse vaihtaa omaa puhelinnumeroa operaattoria vaihtaessa. Voit pitää nykyisen numerosi tai vaihtaa sen halutessasi.

Löydä sopiva vaihtoehto vertailemalla

Palveluiden vertaaminen kannattaa tehdä perusteellisesti ja ajan kanssa. Netissä voit kätevästi vertailla eri palveluiden hintoja ja ominaisuuksia kotoa käsin. Etsitpä sitten suosituimpia äänikirjoja, parasta äänikirjapalvelua, puhelinliittymää, mobiililaajakaistaa, valokuituyhteyttä, sopivinta lainaa tai halusitpa tehdä sähkösopimuksen kilpailutuksen, vertaileminen on aina hyödyllistä.

Palveluiden vertailu auttaa sinua löytämään parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Hintojen ja ominaisuuksien tarkastelu antaa sinulle käsityksen siitä, mitä eri palvelut tarjoavat ja mikä on hinta-laatusuhteeltaan paras. Käyttäjien arvostelut ja kokemukset tarjoavat arvokasta tietoa palvelun laadusta ja luotettavuudesta.