Räätälöidyt varastohyllyratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Yrityksen menestyksen ja toiminnan tehokkuuden kannalta toimiva varastoratkaisu on ensiarvoisen tärkeä. Naakan Asennuspalvelu on erikoistunut tarjoamaan käytännöllisiä varastokalustekokonaisuuksia, jotka tekevät varastoinnista sekä tehokasta että turvallista, auttaen yritystäsi saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Koska varastointi on keskeinen osa yrityksen toimintaa, sen suunnitteluun ja toteutukseen on panostettava huolellisesti. Naakan Asennuspalvelu tarjoaa monipuolisia varastokalusteratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella ja palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen.

Tarjoamme myös avaimet käteen -palvelua, jossa huolehdimme varastoratkaisun suunnittelusta, kuljetuksesta ja asennuksesta kokonaisuudessaan. Olipa kyseessä uusi varasto tai olemassa olevan tilan päivitys, Naakan Asennuspalvelu voi tukea projektiasi jokaisessa vaiheessa.

Räätälöidyt varastohyllyratkaisut varastoon kuin varastoon

Kaikki varastot ovat erilaisia, joten ratkaisut on aina räätälöitävä yrityksen tarpeisiin. Naakan Asennuspalvelun asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat kestäviä varastokalustekokonaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan varaston tehokkuutta ja turvallisuutta.

Varastokalusteet ovat eurooppalaista laatua ja valmistettu EN-standardien mukaisesti. Tarjoamme muun muassa kuormalavahyllyjä, pientavarahyllyjä, ulokehyllyjä ja varastojen välitasoja sekä näiden lisävarusteita ja suojavarusteita, jotka parantavat varaston turvallisuutta. Kalusteet räätälöidään aina asiakkaan varaston tarpeiden mukaan.

Naakan Asennuspalvelulla on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja olemme toimittaneet teollisuusvarastojen säilytysratkaisuja lukuisille yrityksille eri toimialoilla, kuten Keskolle, Puolustusvoimille ja DSV:lle.

Varastokalusteet avaimet käteen -palveluna: suunnittelu, kuljetus ja asennus yhdestä paikasta

Naakan Asennuspalvelu tarjoaa kattavan avaimet käteen -palvelun varastokalustekokonaisuuksien suunnittelusta aina asennukseen saakka. Tämän palvelun avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, sillä me hoidamme kaiken muun.

  • Suunnittelu: Asiantuntijamme laativat suunnitelman yrityksesi tarpeisiin ja tilan ominaisuuksiin perustuen. Voimme suunnitella uuden kokonaisuuden tai parantaa nykyistä tilaa.
  • Kuljetus: Huolehdimme kalusteiden toimituksesta suoraan varastoon, ja tarvittaessa poistamme ja kuljetamme vanhat hyllyt pois – voimme myös ostaa vanhan hyväkuntoisen hyllykaluston.
  • Asennus: Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa varastokalusteiden asennuksen nopeasti ja turvallisesti, varmistaen, että ne ovat heti valmiita käyttöön.

Uudet ja käytetyt varastokalusteet tarpeidesi mukaan

Valikoimastamme löydät sekä uusia että käytettyjä varastokalusteita ja lisävarusteita. Uudet kalusteet ovat huippulaatuisia ja kestävät pitkään. Käytetyt kalusteet puolestaan tarjoavat edullisemman ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon, ilman laadusta tinkimistä. Kaikki myymämme käytetyt varastokalusteet on kuntotarkastettu. Voit myös myydä meille tarpeettomiksi jääneet, hyväkuntoiset varastokalusteet.

Turvallisuustarkastukset varaston ylläpitoa varten

Toimittamiemme kalusteiden lisäksi tarjoamme myös turvallisuustarkastuspalvelua, jolla varmistetaan varastokalusteiden kunto ja turvallisuus. Säännölliset tarkastukset ovat tärkeä osa työturvallisuuden ylläpitämistä ja vaaratilanteiden ehkäisyä. Tarkastukset suorittaa aina asiaan erikoistunut ammattilainen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Naakan Asennuspalvelu on luotettava kumppanisi varastoratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme ratkaisuja sekä pieniin että suuriin varastoihin ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva kokonaisuus.