A-
A+
A-
A+
Pororeseptit
500 g hyvää pastaa
150 g kylmäsavupororouhetta
2 valkosipulinkynttä
5 cm purjosipulia tai keskikokoinen sipulioliiviöljyä
1,5 dl raastettua parmesanjuustoa
4 kananmunaa
Kuullota pororouhetta, sipulia oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Lisää valkosipulit pilkottuna loppuvaiheessa. Keitä pasta ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja sekoita pastan sekaan ensin poro-sipuliseos, sitten raastettu parmesaani. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita kananmunat pastan joukkoon ja tarjoile heti raastetun parmesaanin ja naapurista lainatun punaviinin kanssa.
Ohje on 4 henkilölle ja sen valmistamiseen menee aikaa noin 30 minuuttia.
Lähde: pororeseptit.fi Paliskuntain yhdistyksen ylläpitämä sivusto.
TIETOLAATIKKO